Photobooth te huur in Drenthe en Groningen

Fotohokje fotobooth

Een Photobooth huren in Drenthe en Groningen? Geef je binnenkort een bruiloft, bedrijfsfeest, gender reveal party, verjaardag of een ander leuk evenement? Onze Photobooths zijn leuk voor elk feest!

Digital Photobooth

Maak het feest, evenement of bruiloft memorabel met onze Digitale Fotobooth! Al je foto's achteraf digitaal ontvangen!

photoboothzwart

Classic Photobooth

Maak het feest, evenement of bruiloft memorabel met onze Classic Fotobooth! Laat je foto's printen, voor een memorabele herinnering.

photobooth huren drenthe groningen fotobooth

Photobooth: Hoe werkt het?

Ben je nieuwschierig geworden naar een goedkope Photobooth te huren in Drenthe of Groningen? Een fotobooth creëert iets geheel speels op een evenement doordat deelnemers zelf een foto kunnen maken via onze fotobooth en er een mogelijkheid is om de foto’s gelijk te kunnen printen, door onze ingebouwde fotoprinter. Het is hetzelfde idee als een polaroid camera, alleen onze Photobooth is een pilaar.

De foto’s worden twee keer geprint op hoogwaardige kwaliteit fotostrips  in  5 cm x 15 cm, ideaal om één te gebruiken om in een evenement fotoboek te plakken en één om mee te nemen als herinnering naar huis.

Foto booth: Voor de leukste blijvende herinnering

Bij onze Classic Photobooth worden altijd een vintage koffer met fotoprops en verkleed attributen meegeleverd. Pak een prop, ga voor de fotozuil staan, druk op start & smile! Creëer de meeste grappige foto’s en blijvende herinneringen met onze photobooth!

Persoonlijke fotostrips op maat!

De fotostrips van onze photobooth kunnen geheel op maat worden gemaakt aan de hand van een logo, kleuren of tekst. Dit zorgt voor een promotionele give-away voor uw bedrijf of evenement of aan een herinnering aan een gezellige bruiloft.

Photobooth huren; goedkoop en geheel bij u bezorgd en geïnstalleerd in Drenthe en Groningen

Wij komen bij het evenement langs om de Photobooth te plaatsen en installeren in Drenthe en Groningen. Wij zijn de goedkoopste op de markt met het verhuren van Photobooths in Noord Nederland.

De transportkosten zijn gratis in een straal van 35 kilometer vanaf 2e Exloërmond. Hierbuiten vragen wij €0,45 per gereden kilometer.

Wij leveren onder andere in: Emmen, Assen, Klazienaveen, Borger, Hoogeveen, Stadskanaal, Groningen, Winschoten, Oude Pekela, Veendam, Hoogezand en omstreken.

Kosten Photobooth in Drenthe en Groningen

De kosten voor het huren van onze Photobooth zijn in vergelijking met andere aanbieders erg goedkoop qua prijs. Wij willen dan ook voprr ieder budget  een onvergetelijke dag met onze fotobooth in Drenthe of Groningen aan kunnen bieden.

Klik op onderstaande logo om naar onze website: photoboothtehuur.nl te gaan.

Hier staan zowel de tarieven op als dergelijke informatie.

Bij de Photobooth zit inbegrepen

photobooth huren drenthe groningen fotobooth

Photobooth

Een gebruiksvriendelijke fotozuil die na het maken van de foto’s, de foto’s gelijk afdrukt op hoogwaardig fotopapier.

Vintage koffer met fotoprops

Met onze vintagekoffer met verkleed attributen en fotoprops, komt de hilariteit tot leven! Deelnemers hebben een ruime keus om met de grappige fotoprops of verkleed attributen op de foto te gaan. Dit zorgt voor een lachwekkende en memorabele herinnering!

Fotostrips

Wanneer er 3 foto’s zijn gemaakt, dan kunnen de deelnemers de foto printen op hoogwaardig fotopapier. De fotostrips worden in het formaat 15 cm x 5 cm, twee keer geprint. Eén om zelf mee te nemen en één om achter te laten in bijvoorbeeld een gasten of fotoboek.

×

Wilt u zo snel mogelijk contact over ons aanbod? Stuur een whatsapp bericht!

× WhatsApp met Bouwman Sport & Fun
Design & Development door dekuijer.nl © 2018 | Inloggen