Teambuilding | teamuitje groepsuitje bedrijfsuitje
vrijgezellenfeest zeskamp | Drenthe en Groningen

Ervaar  een onvergetelijk en uitdagend sportief teambuilding teamuitje, zeskamp of bedrijfsuitje in Drenthe of Groningen en ga voor de leukste groepsactiviteit!

Maak een keuze uit onze ruime aanbod van teambuilding activiteiten, stel je zelf groepsactiviteit een programma samen of kies een met zorg samengesteld arrangement. Voor elke doelgroep, elk budget, voor ieder wat wils!

bamboestieken bouwman drenthe verhuur te huur teambuilding
voetbal clinic drenthe emmen
Stormbaan Springkussen te huur huren Drenthe Groningen
opblaasbare voetbal boarding voetbal clinic
funbroeken drenthe bouwman verhuur teambuilding

Teambuilding met complete begeleiding

Bouwman Sport & Fun beschikt over vele groepsactiviteiten met vele mogelijkheden tot een geslaagd, gezellig en actief teambuilding activiteit! Ideaal voor bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeesten, zeskamp of teamuitje in Drenthe en Groningen. Bouwman Sport & Fun neemt de complete begeleiding en organisatie op zich met een ervaren instructeur met meer dan 5 jaar ervaring in het organiseren van activiteiten!

Maak een keuze uit onze ruime aanbod van teambuilding activiteiten, stel je zelf groepsactiviteit een programma samen of kies een met zorg samengesteld arrangement. Voor elke doelgroep, elk budget, voor ieder wat wils!

Op locatie in Drenthe en Groningen!

Bouwman Sport & Fun kan een heel arrangement inclusief eten en drinken voor u verzorgen samen met onze samenwerkingspartners in Drenthe!

Het is ook mogelijk om in overleg bij een horeca bedrijf de teambuilding groepsactiviteiten te houden. Al de groepsactiviteiten worden gehouden op locatie in Drenthe en Groningen.

Er kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden om de mogelijkheden te bespreken voor een geslaagd bedrijfsuitje, teamuitje of groepsactiviteit.

Teambuilding activiteiten op maat

De keuze is reuze met de teambuilding activiteiten. Er kan voor een teambuilding activiteit met de ”fun” factor of in competitieverband/ zeskamp worden gekozen. Ook is een combinatie mogelijk als teambuilding activiteit. Bouwman Sport & Fun stelt daarbij de activiteiten op maat samen en dat alles gericht op samenwerken!

funbroeken drenthe bouwman verhuur teambuilding

Zeskamp

Zeskamp is een competitie waarin verschillende teams tegen elkaar strijden. De activiteiten zijn vooral actief. Welk team heeft de beste samenwerking?

Team & Fun

Het woord zegt het al. Activiteiten in teamverband, wat vooral gaat om plezier met elkaar maken!

🕑 Tijd👥 Aantal personenMinimale leeftijd📍 Locatie🛒 Tarieven
Duur van de sportactiviteit in overlegVanaf 12 personen
tot 200 personen!
Sport op maat voor alle leeftijden!Indoor & Outdoor

Locatie in overleg!
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voor groepen boven
de 50 personen gelden
speciale tarieven.
×

Wilt u zo snel mogelijk contact over ons aanbod? Stuur een whatsapp bericht!

× WhatsApp met Bouwman Sport & Fun
Design & Development door dekuijer.nl © 2018 | Inloggen