Archery Tag in Drenthe en Groningen
Attack Shootout
Bow battle
Levend boogschieten
Paintball

Archery Tag; het spel

Zoek jij een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten? Dan is Archery Tag iets voor jou! Dit spel is vergelijkbaar met paintball maar het grote voordeel aan Archery Tag is dat je er geen blauwe plekken aan over houdt. In twee teams gaan jullie gewapend met een handboog de strijd tegen elkaar aan. Wie weet als eerste alle spelers van het andere team uit te schakelen of weet als eerste de target leeg te schieten?

Geheel veilig boogschieten

De pijlen zijn voorzien van een rubberen punt waardoor het spel erg veilig is. Hierdoor is dit spel geschikt voor kinderen (vanaf 12 jaar), mannen en vrouwen. Verschillende spel varianten zijn bij Archery Tag mogelijk!

Een uitdagende competitie

Twee teams, twee targets, handbogen en pijlen. Wie weet bij het startschot zo snel mogelijk een of meerdere pijlen te bemachtigen en een tegenstander of het target van de tegenpartij te raken? Welk team als eerste de target heeft leeg geschoten of de gehele tegenpartij heeft uitschakelt wint het spel.

Archery Tag Shootout Drenthe Groningen bedrijfsuitje teamuitje boogschieten
Archery Tag Shootout Drenthe Groningen bedrijfsuitje teamuitje

''Archery Tag'' attributen

Boog

De bogen  zijn licht van gewicht en zijn qua afmeting zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is niet veel kracht vereist om een foampijl goed weg te kunnen schieten en een speler te raken.

Pijl

In het spel spelen wij met zogenaamde foam-pijlen. Dit zijn speciale veiligheidspijlen met een platte foam ‘punt’.  De pijlen zijn volkomen veilig en komen niet hard aan. Voor de veiligheid dragen de spelers wel een helm, om oogletsel te voorkomen.

Archery Tag Shootout Drenthe Groningen bedrijfsuitje

Target

Naast de officiële trefbalregels, is er met Archery Tag ook een ”target” in het spel toegevoegd. Het is de bedoeling om alle 5 de stippen uit de target te schieten met de pijlen. Het eerste team die dit lukt, heeft gewonnen!

Archery Tag Shootout Drenthe Groningen bedrijfsuitje

Bunkers

Met het spel staan er verschillende opblaasbare bunkers in  het veld.  Om het spel dynamisch te houden, kunnen de deelnemers achter de bunkers schuilen, om te voorkomen dat ze worden af geschoten. Per sportactiviteit worden er 8 bunkers meegeleverd.

Bekijk hier een impressie van  Archery Tag:

 

 

🕑 Tijd👥 Aantal personenMinimale leeftijd📍 Locatie🛒 Tarieven
Duur van de sportactiviteit in overlegVanaf 10 personen
Vanaf 9 jaarIndoor & Outdoor

Locatie in overleg!
Op aanvraag

×

Wilt u zo snel mogelijk contact over ons aanbod? Stuur een whatsapp bericht!

× WhatsApp met Bouwman Sport & Fun
Design & Development door dekuijer.nl © 2018 | Inloggen