Boogschieten in Drenthe en Groningen
Archery Dart

Voel jij je een ware Robin Hood?  Dan is dit je kans om het ook zelf te ervaren! Leer boogschieten van onze professionele begeleiders bij Bouwman Sport & Fun!

Wie scoort de meeste punten ?

Veilig boogschieten

Boogschieten is een sport waarbij veel geduld, techniek en concentratie komt kijken. Boogschieten kan  zowel als sportieve- en recreatieve doeleinden afgenomen worden.

Archery Dart

Doordat de voorkant van de pijlen van foam en klittenband zijn, is dit een volkomen veilige activiteit en dus geschikt voor jong en oud! Wie schiet de meeste punten op het grote opblaasbare dartbord?  Op basis van je schoten krijg je punten. Degene met de meeste punten wint het spel en mag zich kronen tot heer en meester van de pijl en boog!

Ook is het mogelijk om boog te schieten op één van onze targets, die worden meegeleverd bij  Archery Tag.

 

archery dart groningen drenthe

Boogschieten op target

Ook is het mogelijk om boog te schieten op één van onze targets, die worden meegeleverd bij  Archery Tag.

Een target bestaat uit 5 schijven die je uit moet proberen te schieten.

 

Boogschieten drenthe groningen activiteit kinderfeestje

Complete begeleiding

Complete begeleiding

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor complete begeleiding op maat met Archery Dart of target als sportactiviteit. De activiteit is zeer geschikt voor evenementen, sportdagen, familiedagen, recreatieve activiteiten en andere feesten en partijen.

Boog

De bogen  zijn licht van gewicht en zijn qua afmeting zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is niet veel kracht vereist om een foampijl goed weg te kunnen schieten. De bogen beschikken over een fijn handvat waarmee je de boog goed kunt vasthouden. Op het handvat kan ter ondersteuning de pijl gelegd worden waardoor het wegschieten van de pijl kinderspel wordt.

Doordat wij beschikken over meerdere bogen, kunnen er meer deelnemers tegelijk schieten.

Pijl

Per boog leveren wij 3 zogenaamde foam-pijlen. Dit zijn speciale veiligheidspijlen met een platte foam ‘punt’.  De pijlen beschikken aan de achterkant over een speciale ‘nok’. Met deze nok kan de pijl eenvoudig op de pees van de boog worden geklikt. De pijl zal hierdoor niet snel van de boog en pees afraken. Doordat er op de foam pijl klittenband is gemonteerd, blijven deze vastkleven aan het dartbord.

Dart voetbal voetbal darten Drenthe Groningen
Archery Tag Shootout Drenthe Groningen bedrijfsuitje

Opblaasbare dart bord of target

Heb jij de skills van Robin Hood en Michael van Gerwen? Dan is Archery Dart echt is voor jou! Een absolute eye catcher van 3,5 meter voor uw evenement.

Ook is het schieten op de targets erg uitdagend!

×

Wilt u zo snel mogelijk contact over ons aanbod? Stuur een whatsapp bericht!

× WhatsApp met Bouwman Sport & Fun
Design & Development door dekuijer.nl © 2018 | Inloggen