Paintball voor kinderen 8+ | Paintball activiteit | Drenthe en Groningen

Paintball is een zeer spannend spel. Onze paintball geweren zijn geschikt voor 8 jaar en ouder, voor zowel jongens als meisjes. Wij bieden in Drenthe en Groningen, op locatie naar wens, paintball activiteiten aan. Paintball is uitermate geschikt voor kinderfeestjes, binnen- en buitenschoolse activiteiten, sportdagen of gewoon als losse activiteit.

paintball drenthe

Geschikte voor 8 jaar en ouder!

Wij beschikken over speciale paitnball geweren voor kinderen vanaf 8 jaar. De balletjes komen niet zo hard aan, dus geen blauwe of zere plekken achteraf!

kinderfeestje drenthe lasergame

Kinderfeestjes

Een Paintball sportfeest voor de ultieme beleving! Wij maken er één groot feest van!

inkpng

Indoor & Outdoor

Het is mogelijk om indoor  met reballs te spelen. Ook kan er buiten gespeeld worden met echte verf balletjes.

Op eigen locatie

In een eigen bos of een gymzaal bij jullie op locatie. Het is mogelijk om indoor  met reballs te spelen. Ook kan er buiten gespeeld worden met echte verf balletjes.

paintball kinderfeestje Drenthe Groningen

Veilig Paintballen

Met de speciale Paintball geweren is deze activiteit geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder in Drenthe en Groningen. Geheel veilig en pijnvrij paintballen, waardoor de deelnemers er erg veel plezier ervaren!

De deelnemers dragen tijdens de Paintball activiteit een masker voor de veiligheid en dragen dikkere kleding. Er worden duidelijke regels afgesproken wanneer er wel en niet geschoten mag worden. De activiteit wordt geleid door een ervaren begeleider van Bouwman Sport & Fun.

Paintballen in Drenthe of Groningen binnen of buiten

Paintballen is op ieder gewenste locatie in Drenthe en Groningen mogelijk.

Binnen kan er Paintball worden gespeeld in een openbaar gebouw met voldoende  verstopplekken of een gymzaal. Hierbij worden er reballs gebruikt. Dit zijn herbruikbare soft balletjes die wij uitsluitend voor Indoor Paintball gebruiken.

 

Het leuke van de lasergame activiteit is dat de kinderen lekker actief bezig zijn in de natuur. Daarnaast zijn de kinderen ook actief bezig met teambuilding, het communiceren in groepen en het prikkelen van de fantasie. We hebben unieke lasergame spelvariaties gemaakt die we op de locaties naar wens kunnen spelen in Groningen.

Meer dan 5 jaar ervaring in het organiseren van activiteiten

Met de Paintball activiteit beschikken wij over speciale kinder Paintball geweren. Deze geweren bieden mogelijkheden voor een zeer uitdagend Paintball spel. Ook wordt het Paintball spel door een ervaren instructeur in goede banen geleid. Succes gegarandeerd!

Paintball geweren huren in Drenthe en Groningen

Liever zelf een paintball activiteit in Drenthe of Groningen organiseren, maar beschikt u niet zelf over Paintball geweren? Er is een mogelijkheid om onze Paintball geweren te huren. Deze zijn per 12 stuks beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

paintball drenthe

Paintball op locatie in Drenthe en Groningen

paintball1
gymzaal

Outdoor

Indoor

×

Wilt u zo snel mogelijk contact over ons aanbod? Stuur een whatsapp bericht!

× WhatsApp met Bouwman Sport & Fun
Design & Development door dekuijer.nl © 2018 | Inloggen