Bootcamp training in Drenthe
Groepstraining

Bootcamp training bij Bouwman Sport & Fun is een groepstraining, waarbij het hele lichaam wordt getraind. De trainingen vinden wekelijks plaats op verschillende locaties in Valthermond en Stadskanaal , op vaste tijden en dat altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de Bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De groepstrainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Iedere training is veelzijdig en anders en dat maakt een bootcamp groepstraining nooit hetzelfde!

Bootcamp: groepstraining in de buitenlucht

Tijdens intensieve full-body workout groepstraining wordt er op verschillende manieren aan de slag gegaaan. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van  eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner. Daarnaast wordt er getraind trainen we in altijd in de buitenlucht in een groep, waardoor er meer uit zichzelf kunt halen. Meer zuurstof zorgt niet alleen voor sneller resultaat, maar het geeft  daarnaast ook nog eens een fris en vrij gevoel.

Bootcamp maakt fysiek en mentaal fit en zorgt voor een extra dosis energie. Geschikt voor alle niveaus!

Bootcamp clinic in Drenthe en Groningen

Er kan ook een Bootcamp clinic georganiseerd worden bij een organisatie in Drenthe oen Groningen. Denk hierbij aan binnen of buitenschoolse activiteiten, sportdag, bedrijfsuitje, teamuitje, of aanvulling op een sporttraining

Door de vele jaren ervaring  met het geven van bootcamp trainingen, wordt er door Bouwman Sport & Fun gezorgd voor een uitdagende bootcamp clinic die geheel is afgestemd op de doelgroep.

Wilt u hier meer informatie over? Vraag naar de mogelijkheden!

Bootcamp training in Valthermond en 2e Exloërmond

Wekelijkse organiseert Bouwman Sport & Fun Bootcamp trainingen in Valthermond en 2e Exloërmond voor verschillende niveaus. Zie in onderstaand schema de tijden en tarieven.

Wilt u u een keer deelnemen? Meld je nu aan!

🕑 TijdMinimale leeftijd📍 Locatie🛒 Tarieven
Elke maandagavond.

Low/ Medium/ High intensity

19.30 - 20.30
Vanaf 16 jaar2e Exloërmond en Valthermond

Voor meer informatie neem contact op!
1e proefles is gratis

Losse les: €7,75

5 strippenkaart: €35,95
10 strippenkaart: €55,95
×

Wilt u zo snel mogelijk contact over ons aanbod? Stuur een whatsapp bericht!

× WhatsApp met Bouwman Sport & Fun
Design & Development door dekuijer.nl © 2018 | Inloggen